eVET project meeting 14 and 15 februari 2019 in Rome

Op donderdag 14 en vrijdag 15 februari 2019 vond de vijfde werkbijeenkomst plaats van ons eVET project die gehouden werd bij en georganiseerd was door onze Italiaanse partner uit Rome, de Marconi University.
De Turkse coördinator informeerde ons aan het begin van de bijeenkomst over alle nieuwe, actuele administratieve nieuws en bovendien over de nieuwe standaarden.
Aansluitend werd door de Turkse en Italiaanse partners de planning van een test over de gebruiksvriendelijkheid van het platform gepresenteerd waarna een intensieve discussie ontstond.
Er werd gediscussieerd over hoe de test door de individuele partners gerealiseerd moet worden, welke vragen in de vragenlijsten gesteld moeten worden en hoe concreet de planning van de test uitgevoerd dient te worden.
Op de tweede dag lag het thematische zwaartepunt bij de verspreiding van het instrumenten van de website en het Platform én het belang ervan bijvoorbeeld d.m.v. video’s en workshops waarover elke individuele partner zelf kan beslissen binnen de realistische mogelijkheden.
Tot slot werd de volgende bijeenkomst thematisch voorbereid. Deze al gehouden worden op 15 en 16 mei 2019 in Aachen, Duitsland en wordt door Stichting EB georganiseerd en gehouden.